Reviews inzien

Een aantal mensen hebben hieronder een review over mijn behandelingen geplaatst.

Moeizaam

Na een lange sombere periode zag alles er helemaal niet zonnig meer uit.
Het leven voelde ontzettend zwaar. Na een aantal fijne bijzondere behandelingen van Danielle ziet het leven er weer een stuk gezelliger en liefdevolle uit. Danielle heeft de balans weer terug gebracht waar ik lang naar gezocht heb. Dank je wel voor je geduld je bijzondere aanwezigheid.

Sandra

Slapen!

Soms zijn periodes zo druk in m’n leven, dat m’n hoofd vol zit met allerlei gedachten over werk, opleiding en dingen die thuis spelen. Dat voelt soms als chaos! En het geeft me een bepaalde onrust in m’n lijf dat ik er slecht van slaap.
Dan kom ik bij Danielle en zij brengt me in een ultieme vorm van ontspanning! Het is een fase tussen wakker zijn en slapen in; ik vind dat enorm fijn. Na zo’n sessie voel ik me super relaxt met veel minder chaos in m’n hoofd. En ’s avonds slaap ik weer als een os!!

Suzan

Bijzonder

Zo bijzonder wat Danielle voor mij betekend heeft. Zij bracht onder andere mijn onderliggende blokkade naar boven en heeft alles weer een geheel gemaakt. Ik voelde daarna een fantastisch vreugdegevoel. Ook kwamen er inzichten waardoor ik verder kon met mijn reis. Danielle voelt zo zacht, rustig en liefdevol dat is zo fijn. Ik gun iedereen haar prachtige sessie/heling! Danielle heel erg bedankt voor alles!

Suzanne De Jonge

Stralende bruid

Op een dag huilde een vriendin letterlijk om het feit dat ik mijzelf niet zag, zoals mijn beste vriendin mij zag. Dat was het moment dat ik mij realiseerde dat ik mijzelf sinds de puberteit niet mooi vind en er zelf ook verdrietig van werd. Die zelfde vriendin is een kennis van Daniëlle en gaf mij het advies om Energetische therapie te volgen. Door drie energetische therapie sessies bij Daniëlle te volgen heb ik uit eindelijk voor het eerst kunnen stralen. Ik stond letterlijk als bruid naar mijzelf te lachen nadat ik de trouwjurk aan had en voor het eerst in mijn leven oprecht tegen mijzelf kon zeggen dat ik er mag zijn. Dank voor deze waardevolle ervaring!!

Jantine