Behandelingen

De behandeling zelf doe ik geheel intuïtief. Ik geef mijzelf over aan de energieën die tijdens het behandelen zich aandienen.

Zo krijg je precies de juiste energieën die op dat moment nodig zijn. De behandeling zelf doe ik geheel intuïtief en zijn dus verschillend, ook al voer ik uiterlijk gezien dezelfde handelingen uit. Je merkt niet meteen aan de buitenkant dat er wat gebeurt, maar van binnen voel je dat de energie iets met lichaam en geest doet. De meeste mensen ervaren dat het innerlijke rust geeft en komen helemaal bij hun eigen gevoel. Bij anderen geeft het helderheid, energie en/of gewoon een fijn gevoel. Iedereen ervaart het anders en werkt het op zijn eigen manier uit. Alleen door te ervaren wat het is, voel of weet je wat het met je doet.

Hoeveel behandelingen je nodig hebt is afhankelijk van de situatie waar je in zit. Doorgaans zijn er 3 behandelingen nodig om ervoor te zorgen dat je energie weer goed kan stromen en een groot deel van je blokkades opgeheven zijn. Na elke behandeling kijken we wat nodig is en hoe je ervoor staat.

Wat belangrijk is om te weten is, dat onverwerkte emoties en vastzittende patronen niet zomaar ‘weg te behandelen’ zijn. Dit lukt alleen als je het proces met jezelf aangaat en de wil hebt om het te veranderen. Dat betekent dat je bereid bent om naar jezelf te kijken, om los te komen van vastzittende (denk)patronen, onverwerkte emoties gaat herkennen en ze alsnog gaat verwerken. Het kan een moeilijk, pijnlijk proces zijn wat om veel doorzettingsvermogen vraagt. Daar staat wel het gevoel van bevrijding en opluchting tegenover als je er doorheen bent gekomen. Je staat hier niet alleen in, ik begeleid je door dit proces heen.

Als je aan de energieën overgeeft en er voor open stelt, kan de werking hiervan optimaal functioneren. De energieën krijgen dan de kans om vrij door je lichaam te stromen en daar heen te gaan waar nodig is. Als er voor je gevoel geen vooruitgang is na enkele behandelingen, geef dit dan aan en vraag jezelf af waarom het niet lukt. Wil je dit wel echt of is dit misschien niet het juiste voor je? Wees eerlijk naar jezelf!

Wil je alleen maar dichter bij je eigen gevoel komen of ben je op zoek naar innerlijke rust, dan kan een behandeling zinvol zijn. Kinderen zijn ook van harte welkom voor meer informatie .

Reviews

Home